loading

Ginecologie

Consultatie cu bilet de trimitere Gratuit
Consultatie 150 Lei
Control 130 Lei
Ecografie transvaginala 150 Lei
Aplicare sterilet cu steriletul clinicii (cooper T) 250 Lei
Aplicare sterilet cu steriletul pacientului 150 Lei
Extragere sterilet 150 Lei
Pachet intrerupere sarcina prin tratament medicamentos (maxim 7-8 saptamani) 700 Lei

Ginecologie

Investigatiile ginecologice de rutina pot descoperi din timp unele afectiuni sau unele stari anormale, evitandu-se situatiile dificile sau complicatiile ce pot aparea in timp.

Pentru a putea pune un diagnostic corect si precoce, in functie de sfaturile specialistilor nostri, exista o serie de analize si investigatii suplimentare care sunt recomandate a fi efectuate:

Consultatia ginecologica se recomanda a fi efectuata anual, dupa inceperea vietii sexuale, indiferent de absenta simptomelor. Un control ginecologic presupune inspectia zonei genitale in pozitie ginecologica, examenul cu valve si tuseul vaginal propriu-zis.

Consultatia senologica presupune inspectia si palparea sanilor, pentru a depista eventuale afectiuni mamare. De obicei, este recomandat a fi completata de o investigatie mamara imagistica (ecografie sau mamografie).

Examenul citologic Babes-Papanicolau sau Testul PAP este investigatia utilizata pentru screening-ul modificarilor colului uterin. Este o procedura nedureroasa, neinvaziva si rapida si este cel mai important test-diagnostic pentru depistarea displaziei de col uterin (displaziei cervicale) si a cancerului de col uterin (cancerul cervical).

Examenul secretiei vaginale se recolteaza atunci cand apar modificari ale secretiilor vaginale precum miros neplacut, culoare alb-tulbure sau transparenta sau nuanta galbuie, simptome care pot indica prezenta unei infectii, a unei boli cu transmitere sexuale, etc.

Ecografia transvaginala reprezinta o examinare avansata, de mare acuratete, a organelor genitale feminine cu ajutorul ultrasunetelor, folosind un transductor introdus in vagin. Este metoda imagistica cea mai utilizata de investigare a afectiunilor organelor genitale feminine: uter, ovare, trompe uterine. Ecografia transvaginala permite un grad mare de acuratete a diagnosticului, intrucat se efectueaza cu transductori dedicati, cu frecventa si rezolutie mare.

SUNA ACUM TRIMITE EMAIL