loading

TERMENI ȘI CONDIȚII 

Bine ați venit pe site-ul Inclinic. Vă rugăm să citiți cu atenție următorii termeni și condiții de utilizare a site-ului.

Termenii și condițiile conțin informații despre modul în care puteți utiliza conținutul site-ului, și, în secțiuni distincte, despre prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal și cookie-urile utilizate pe site. Referințele de mai jos la „Inclinic”, „nouă” sau „noi” se referă la Societatea NeuroPain Clinic SRL si subsidiarele sale. Site-ul Inclinic și acești termeni și condiții de utilizare se furnizează în conformitate cu legislația română.

Pentru a putea accesa în mod facil serviciile pe care vi le punem la dispoziție, trebuie să acceptați în mod neechivoc și în totalitate termenii și condițiile de față. Dacă nu sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții, fie chiar și parțial, vă rugăm să nu utilizați site-ul mhospital.ro (inclusiv orice sub-domenii). De asemenea, dacă, în orice moment, acești termeni și condiții nu mai sunt acceptați de către dumneavoastră, vă rugăm să sistați imediat accesarea și utilizarea site-ului.

Termenii și condițiile pot fi modificate oricând, fără a fi necesară o notificare prealabilă. Modificările și informațiile privind valabilitatea acestora vor fi postate pe acest site, în vederea informării celor interesați / vizați. Vizitatorii trebuie să se raporteze la regulile, drepturi, obligațiile, procedurile etc. prevăzute de termeni și condiții în forma in vigoare la data interacționării cu site-ul, fără a exista o obligație a Inclinic de a-i informa individual despre actualizări și / sau modificări.

INFORMAȚII DESPRE DREPTURILE DE AUTOR ȘI MĂRCILE COMERCIALE

Continutul website-lui www.inclinic.ro (inclusiv sub-domeniile) este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate societatii NeuroPain Clinic SRL. Toate materialele continute in acest site (incluzand, fara limitare, articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Inclinic. Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe sau prin intermediul site-ului, altfel decât este permis de lege sau prin acești termeni și condiții.

Brandurile și mărcile comerciale ale Inclinic pot fi utilizate numai în conformitate cu acești termeni și condiții si după ce ați obținut aprobarea scrisă a Inclinic. Utilizarea mărcilor comerciale ale companiei Inclinic pentru publicitatea și comercializarea produselor și serviciilor Inclinic necesită acordul prealabil scris al companiei.

Pentru orice intrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, ne puteti contacta la office@inclinic.ro

UTILIZAREA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Site-ul și conținutul său nu se pot modifica, transmite, reproduce, publica, licenția, transfera, vinde sau utiliza în alte scopuri comerciale fără acordul prealabil scris al Inclinic.

Pe măsură ce vă familiarizați cu conținutul site-ului, Inclinic vă permite să faceți copii temporare ale conținutului de pe acest site, dacă este necesar. Puteți, de asemenea, să imprimați oricât de mult conținut de pe site, în măsura în care este rezonabil pentru utilizarea personală și puteți crea link-uri către site-ul nostru. Orice altă utilizare a informațiilor de pe site este interzisă.

Când faceți copii ale informațiilor de pe site, nu aveți voie să modificați informațiile sau să ștergeți informații despre drepturile de autor sau numele Inclinic.

Ne rezervăm dreptul de a refuza ori restrânge accesul vizitatorilor sau clienților la anumite subsecțiuni sau funcții specifice ale site-ului dacă va exista suspiciunea rezonabilă că se încearcă fraudarea sau eludarea politicilor site-ului. De asemenea, accesul va fi refuzat ori restrâns ori de câte ori vom avea suspiciunea rezonabilă că prin anumite acțiuni se încearcă prejudicierea intereselor noastre.

Interzicem în mod expres orice utilizare abuzivă a site-ului nostru, prin utilizare abuzivă înțelegându-se orice acțiune ori inacțiune prin care nu sunt respectate regulile statuate în prezenta politică sau în orice alte politică existentă pe site, orice acțiune care contravine bunei-credințe în relațiile comerciale ori contractuale sau orice acțiune care încalcă legislația în vigoare sau bunele practici și / sau moravuri.

CONȚINUTUL SITE-ULUI NU ÎNLOCUIEȘTE VIZITA LA MEDIC

Informațiile de pe site-ul Inclinic și de pe site-urile de socializare unde Inclinic deține cont, publicate sub orice formă – articole, video-uri, prezentări, interviuri, rapoarte,  nu constituie consultanță medicală, sfat medical, sau activitate medicală de profil! Informațiile disponibile prin intermediul site-ului nu sunt unele particularizate situației dumneavoastră concrete, ele reprezentând considerații generale și nu adaptate situației dvs medicale.

Informațiile disponibile pe site nu cuprind / tratează oricare și toate situațiile posibile, oferindu-vă doar informații generice pentru subiectul în discuție. Asemenea împrejurări trebuie avute în vedere în special în contextul în care urmăriți o finalitate anume sau doriți un anumit act medical. Pentru a vă asigura că o asemenea finalitate este atinsă, recomandăm să vizitați un medic specialist sau un alt profesionist din domeniul medical.

CONTUL DE CLIENT

Când utilizați site-ul nostru și vă creați un cont de client sunteți deplin răspunzător pentru asigurarea confidențialității datelor referitoare la contul dumneavoastră de acces (numele de utilizator și parolă) și sunteți de acord să vă asumați întreagă responsabilitate pentru activitătile/acțiunile desfășurate pe site. Recomandarea noastră fermă este să nu divulgați credențialele de acces la site-ul nostru niciunei alte persoane. În măsura în care de pe contul dumneavoastră de client vor fi efectuate activități malițioase, veți răspunde în solidar cu persoana care a efectuat respectivele acțiuni.

În situația în care integritatea datelor de acces la site-ul nostru a fost compromisă, aveți obligația de a ne semnala acest fapt de urgență. Odată notificați, noi vom acționa ferm în vederea restricționării accesului la respectivul cont, urmând ca mai apoi să vă îndrumăm pentru a recăpăta accesul la contul dumneavoastră.

Dacă se dovedește că dumneavoastră cu bună știință ați furnizat unei terțe persoane credențialele de acces în mod nelegitim, ne rezervăm dreptul de a bloca definitiv, respectiv de a șterge cu efect ireversibil contul dumneavoastră de client. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a nu mai oferi produse și servicii către persoanele fizice și juridice care au cauzat incidente de securitate.

ASPECTE PRIVIND INTERACTIUNEA

Pentru apelurile si mesajele scrise către numerele de contact Inclinic se aplica tarif normal.

In funcție de numărul de programări neonorate, Inclinic își rezervă dreptul sa limiteze accesul la programari al clientului respectiv.

Nu suntem și nu vom fi răspunzători în situația în care ne furnizați informații sau date greșite ori incomplete, dumneavoastră fiind pe deplin responsabil de acuratețea acestor informații.

 

ALTE PRECIZĂRI

Informațiile de pe site sunt generale și nu trebuie folosite ca unicul și singurul motiv pentru a decide cu privire la aspecte importante. Lucrăm în mod constant pentru a ne asigura că site-ul este corect, complet și actualizat, dar există întotdeauna un risc, de exemplu, greșelile de scriere, influențele externe și erorile tehnice să aibă ca rezultat informații eronate. Aceasta înseamnă că Inclinic nu poate garanta și nu își asumă răspunderea că informațiile sunt întotdeauna corecte, complete și actualizate.

Dacă Inclinic furnizează un link către un site terț, un astfel de link este destinat numai să asiste utilizatorul, iar Inclinic nu își asumă răspunderea pentru conținutul sau exactitatea informațiilor de pe un astfel de site.

Vi se poate solicita să introduceți informații cu caracter personal pe diverse secțiuni ale site-ului (cum ar fi pentru a răspunde intrebarilor si pentru a obtine date referitoare la accesul pe site-ul nostru), cum ar fi e-mail-ul si numarul de telefon. Vă rugăm vedeți pagina Politica de confidențialitate pentru detalii despre cum procesăm datele cu caracter personal.

Inclinic se obliga sa asigure confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nu vor fi transmise catre terti nici un fel de informatii cu caracter personal, exceptie facand tertii parteneri care asigura servicii pentru functionarea acestui site.

În măsura în care legea română nu impune altfel, orice litigii ce derivă din utilizarea site-ului vor fi deduse judecății instanței de la sediul Inclinic.

SUNA ACUM TRIMITE EMAIL